Львів’ян кличуть на благодійну подію в Парк культури для допомоги тваринам

1151 0
На події майструватимуть дев'ять будинків для песиків з притулку.
Фото умовне / Unsplash

Фото умовне / Unsplash

Третього червня у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького творча майстерня «Сверлик» організовує благодійний захід «Змайструй песику дім». На цій події учасники будуть майструвати будки для песиків притулку «Милосердя». Це буде сімейний захід, де кожен зможе долучитись до доброї справи та провести вихідний день у дружній атмосфері, пишуть в ЛМР.

Мета заходу – показати дітям, що їх допомога важлива та потрібна, змайструвати 9 будок для песиків з притулку «Милосердя», зібрати кошти на потреби притулку.

У програмі:

-       майстер-класи з виготовлення будок для собак;

-       майстер-класи від «Сверлика»;

-       майстер-класи та виступ собаки-візитера з кінологом ЛКП «Лев»;

-       активності від спонсорів;

-       розіграші подарунків;

-       демонстрація інструментів від Bosch.

Участь у заході безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація за посиланням.

Вік учасників – від 9 до 99 років (діти від 9 до 14 років можуть брати участь тільки в супроводі дорослого). Початок – 3 червня, об 11:00. Деталі за телефоном: 097-95-91-909.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!