Львів’ян запрошують на благодійну стрічку про Девіда Лінча

1722 0
Кошти від продажу квитків на фільм «Девід Лінч: життя в мистецтві» підуть на боротьбу з посттравматичним синдромом ветеранів АТО.
Фото: ua.korrespondent.net

Фото: ua.korrespondent.net

Протягом 19-20 квітня в мережі кінотеатрів Планета Кіно у Львові можна буде подивитися фільм «Девід Лінч: життя в мистецтві». Кошти, отримані від показів будуть спрямовані на навчання ветеранів АТО трансцендентальній медитації, йдеться в прес-релізі благодійної організації «Фонд Девіда Лінча у Східній Європі».

Трансцендентальна медитація, як науково обґрунтована методика, допомагає воїнам краще адаптуватися в мирному житті та подолати посттравматичний стресовий розлад. Біографічний фільм про Девіда Лінча прослідковує події, що сформували одного із найзагадковіших митців сучасного кінематографу. Стрічка охоплює все найкраще з творчості режисера, його власної музики та ранніх фільмів, і допомагає пролити світло на найтемніші закутки його унікального світу. Трейлер фільму доступний на Youtube.

Придбати квитки можна за посиланням.

Читайте також: Львів'ян просять не жертвувати зіпсовані речі безпритульним

Довідка. David Lynch Foundation (Фонд Девіда Лінча) некомерційна організація, створена у 2005 році для фінансування впровадження трансцендентальної медитації, як науково обґрунтованої методики боротьби зі стресами. Діяльність фонду спрямована на такі групи ризику, як ветерани воєн, які страждають від посттравматичного стресового розладу, та їхні сім'ї; малозабезпечене студентство; жінки, які стали жертвами насильства, зґвалтування та жорстокого поводження; бездомні дорослі й підлітки; ув'язнені. Детальна інформація доступна на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!