Львів'ян запрошують на благодійний аукціон

1667 0
Сьогодні, 12 червня, о 16:00 в Музеї етнографії і художнього промислу, що на посп. Свободи, 15 у Львові, відкриють виставку митців та колекціонерів з усієї України, яка передуватиме благодійному аукціону.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

На виставці презентовано 130 творів: це і скульптура, і живопис, і графіка, і фото, і ковальство, і вироби зі скла, кераміки й металу.

Перед відкриттям виставки відбудеться передача автомобіля для потреб клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України у м. Львові, на площі перед пам’ятником Т.Шевченку. Відтак через тиждень, 19 червня, о 16:00 годині в Музеї етнографії і художнього промислу відбудеться благодійний аукціон «До перемоги разом!», мета якого – зібрати кошти на придбання спеціалізованих медичних автомобілів для прикордонників, які перебувають на сході.

Нагадаємо, із 25 до 28 червня у Львові відбудеться міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів «Єврофан 2015». У рамках проведення фестивалю у суботу, 27 червня, о 19:00 годині у приміщенні великої сесійної зали Львівської міської ради відбудеться благодійний аукціон


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!