Львів’ян запрошують на благодійний аукціон

2631 0
У четвер, 3 грудня, у Львові відбудеться благодійний аукціон зі збору коштів на ремонт кімнати дозвілля в дитячій лікарні «ОХМАТДИТ».
фото: facebook.com/events, xvatit.com.ua

фото: facebook.com/events, xvatit.com.ua

Як розповіла організатор аукціону «Добре серце – щедрі руки» Тетяна Ящун, на аукціоні будуть представлені картини львівських художників.

Крім того, можна буде придбати розмальовані скриньки від боєприпасів. «Учасники АТО передали нам ящики з-під набоїв, які художники розмалювали. Вийшли гарні кольорові скрині, які можуть бути елементом інтер’єру або використовуватися для зберігання речей», – зазначила Тетяна Ящун.

Кошти від аукціону організатори планують витратити на ремонт відділення раннього дитинства в лікарні «ОХМАТДИТ». «Плануємо відремонтувати кімнату дозвілля для дітей, які госпіталізовані надовго. Хотілося б покращити умови їхнього перебування, щоб хворим дітям було не так сіро й сумно в лікарні», – наголосила Тетяна Ящун. 

Аукціон відбудеться 3 грудня о 18:00 у готелі «Citadel Inn». Відвідати захід можуть усі, хто хоче придбати твори мистецтва і допомогти хворим дітям.

Серед лотів на благодійному аукціоні можна буде знайти:

«Патріотичну скриньку» 45/25/16см від Roksolana Yolych-Bodnarchuk

 

Мистецькі вироби на патріотичну тематику від Zirka Savka

Детальніше про аукціон за посиланням.

Джерело: zaxid.net

Опублікувала: Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!