Львів’ян запрошують на благодійний футбольний аукціон

1837 0
Із 25 до 28 червня у нашому місті відбудеться міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів «Єврофан 2015», який вже став традиційним для Львова. У рамках проведення фестивалю у суботу, 27 червня, о 19:00 годині у приміщенні великої сесійної зали Львівської міської ради відбудеться благодійний аукціон.

На ньому будуть виставлені футбольні лоти, а саме: футболка ФК «Дніпро» з автографами усіх  футболістів цієї команди, футболка ФК «Карпати» з автографами футболістів-ветеранів різних поколінь цієї команди, офіційний м’яч Ліги Європи сезону 2014/2015 з автографом футболіста, прізвище якого тримають в таємниці та багато інших лотів, які привезуть з собою учасники Єврофану з різних країн Європи.

Усі зібрані кошти по закінченні аукціону будуть одразу передані воїнам АТО, які на той час будуть лікуватися та проходити реабілітацію у Львівському військовому шпиталі на вулиці Чехова.

Опублікувала Оксана Матійків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!