Львів'ян запрошують на благодійний фестиваль

2994 0
8 листопада у Львівському палаці мистецтв фестиваль добра «Червоні носики». Метою заходу є підвищення рівня виживання дітей, які лікуються у трьох відділеннях Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, завдяки забезпеченню клініки сучасним діагностичним обладнанням для визначення патології згортання крові. Про це інформують у прес-службі ЛМР.
фото: www.oblrada.lviv.ua, facebook.com/rednosedayua

фото: www.oblrada.lviv.ua, facebook.com/rednosedayua

«Існування таких ініціатив є стратегічно важливим для міста та нашого суспільства, адже подібними, успішними акціями ми рятуємо життя діточок та висловлюємо свою підтримку у боротьбі з недугою. Мені справді приємно бачити якісну роботу, що виконують організатори цього проекту і сподіваюсь, що дана ідея буде розвиватись у майбутньому навіть активніше та принесе ще більше добра», –  зазначив керівник відділу молоді та сім’ї Львівської міської ради Тарас Репицький.

Керівник львівського представництва Всеукраїнського благодійного фонду «Запорука» Ярина Хомцій зазначила: «Червоний носик – світовий символ добрих справ. Ми запрошуємо сім’ї з дітьми прийти 8 листопада до Палацу мистецтв на сімейне свято, свято найкращих розваг для дітей і долучитися до хвилі добра. Для нас важливо, щоб благодійність була дієвою і відповідальною. Вже втретє у Львові ми проводимо фестиваль добра «Червоні носики» –  для підтримки важкохворих дітей».

За зібранні кошти ініціатори планують закупити центрифугу з охолодженням, ротор і медичні аксесуари для неї –  для якісної діагностики патології згортання крові.

Дізнатись більше інформації можна за посиланнями: www.zaporuka.org.ua, www.facebook.com/Zaporuka, www.facebook.com/rednosedayua.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!