Львів’ян запрошують на благодійний фестиваль на підтримку ветеранів АТО

1790 1
Кошти збиратимуть на похід в гори ветеранів різних груп інвалідності.

У суботу, 19 січня, у Львові відбудеться благодійний фестиваль на підтримку ветеранів АТО, які отримали важкі поранення в українсько-російській війні та обмежені в пересуванні. Про це повідомляють співорганізатори події – Veterans GO.

Мета заходу – збір коштів для організації походу у гори ветеранів АТО різних груп інвалідності. Гостям фестивалю покажуть фільм «Позивний Бандерас», проведуть майстер-клас із сальси. Також відбудеться аукціон, де продаватимуть вироби, зроблені ветеранами – сувеніри, прикраси, іграшки, одяг тощо. Також буде працювати кухня та анімаційна зона для дітей.

Читайте також: Ветеран АТО відкрив у Львові рибне кафе. Фото

Окрім того, на фестивалі презентують книжку про жінок на війні «Дівчата зрізають коси» Євгенії Подобної. Під час фестивалю представника Львівського центру надання допомоги УБД консультуватимуть щодо допомоги у відкритті власної справи.

«Наша мета – допомогти подорожувати і вести активний спосіб життя учасникам АТО на візках. Заодно це є і психологічна реабілітація воїнів через допомогу побратиму. Саме тому ми в партнерстві з On3wheels, які впродовж двох років організовують гірські подорожі для людей з інвалідністю, хочемо організувати такий прохід для ветеранів АТО», – кажуть організатори.

Читайте також: Як учаснику АТО потрапити на реабілітацію. Покрокова інструкція

Фестиваль відбуватиметься у кінотеатрі Lviv Film Center на вул. Володимира Великого, 14а з 11:00 до 19:00. Вхід на ярмарок вільний, вартість квитка в кіно – 50 грн. Партнери події – Veterans GO, Школа професійного лідерства УБД, Львівський центр надання допомоги УБД, Lviv Film Center, On3wheels (На трьох колесах).


Читайте також:
16 Січня, 2019 13:57
666 ... хтось віддає життя , а хтось продовжує "мостити дороги" ... та як відомо -- все так не буде ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!