Львів’ян запрошують на благодійний концерт

2212 0
У неділю, 7 червня, о 15 годині у Львові на площі перед Оперним театром відбудеться концерт за участі симфонічного оркестру і солістів Львівського Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Всі кошти, зібрані під час концертів, будуть спрямовані на лікування Андрія Романчака, львівського волонтера, активіста ГО Варта 1, який 17 травня підірвався на фугасі біля смт. Попасна.

Диригувати  симфонічним оркестром Львівського Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької буде заслужений діяч мистецтв України Михайло Дутчак.

Також о 19 годині у храмі Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор) відбудеться концерт хору «SOLI DEO» (керівник та диригент хору - Анастасія Арбузова) та вистава «Поезія та проза з війни» театру «МЕТА» (керівник – Зоряна Григорійчук).

Всі кошти, зібрані під час концертів, будуть спрямовані на лікування Андрія Романчака, львівського волонтера, активіста ГО Варта 1, який 17 травня підірвався на фугасі біля смт. Попасна Луганської області, і отримав 60% опіків тіла. Зараз він перебуває на лікуванні у Київському опіковому центрі. Стан Андрія стабільно важкий. Він переніс вже декілька операцій, але більшість операцій ще попереду. Андрій потребує довготривалого і коштовного лікування. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!