У Львові проведуть концерт, щоб урятувати 11-річного хлопчика

2355 0
У п’ятницю, 3 червня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що на вулиці Театральній, відбудеться концерт «Життя – дар Божий», що має на меті збір коштів для Максимка Шведа. Львів’ян запрошують підтримати хлопчика у його боротьбі із недугою.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Максим Швед мешкає у селі Гніздичів Жидачівського району Львівської області. Він хворіє набутою апластичною анемією важкого ступеня уже другий рік. Щоб підтримувати рівень гемоглобіну у нормі, йому регулярно вливають кров і тромбоцити. Від цих процедур у крові хлопчика надмірний  рівень заліза, а надлишок заліза шкідливий, бо воно «іржавіє» в організмі. Після тривалого лікування та консультативного візиту до Любліна (що у Польщі) спеціалісти винесли вердикт – трасплантація кісткового мозку від неродинного донора. Вартість комплексу доопераційного супроводу, трансплантації та постопераційного періоду – 500 000 злотих.

Батьки дуже вдячні усіх, хто вже відгукнувся на їх прохання. Нині Максим уже в польській клініці. До необхідної суми не вистачає 1 266 тис. грн.

Також у Львові активісти ініціюють благодійний благодійний концерт «Життя – дар Божий» (за Життя Максимка Шведа).

Де: Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла.

Коли: 3 червня о 19:00 годині.

У концерті візьмуть участь:

- Піккардійська терція;

- Олександр Божик;

- Оксана Муха;

- академічний молодіжний симфонічний оркестр «ІNSO-Львів»;

- дівчинка-співачка, що одужала від лейкемії, Анастасія Ільків.

Вхідне запрошення – за благодійний внесок (500 грн.) можна отримати у Юрія Федечка.

«Якщо бажаєте долучитися фінансово, а відвідати концерт не маєте змоги, то можна передати квитки до сиротинця», – інформують організатори.

Реквізити для переведення коштів:

Приватбанк картковий рахунок 5168 7572 7026 0096

мама - ШВЕД ОКСАНА ЗІНОВІЇВНА

Приватбанк 26000060442841 БФ «Крила надії»

Кредобанк 2600001336292 БФ «Крила надії»

МФО 325365

ЄДРПОУ 35620901

Призначення платежу: Добровільна пожертва для Шведа Максима.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!