Львів’ян запрошують на концерт для підтримки дітей з особливими потребами

2844 0
Гурт «ROCK-H», Віктор Винник, Олеся Киричук, Олександр Божик виступлять на благодійному концерті, кошти з якого підуть на підтримку навчально-реабілітаційного центру «Джерело», де навчаються діти з особливими потребами.
Фото: youtube.com, mukachevo.net, vk.com

Фото: youtube.com, mukachevo.net, vk.com

Благодійний концерт «ROCK-H та друзі дітям «Джерела»» відбудеться 3 жовтня 2015 року на сцені Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької. Він завершатиме VIII Екуменічний соціальний тиждень. Родзинкою концерту стане годинна програма колективу «ROCK-H-Оркестра», що об’єднав переможців телешоу «Загудеме в’єдно». Концерт розпочнеться о 19:00 год.

Усі зібрані кошти від продажу квитків будуть використані на забезпечення щоденних програм для дітей та молоді з особливими потребами Навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Він був заснований в 1993 році, з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 21 рік роботи Центру допомогу отримало близько 5 000 дітей та молоді, віком від кількох тижнів до 35 років. Сьогодні у центрі щодня займається 150 вихованців та 100 родин в місяць отримують консультаційний супровід і реабілітаційні послуги. Центр «Джерело» частково фінансується з комунального бюджету міста Львова (30%) та здебільшого з благодійних надходжень щирих милосердних людей (70%).

Квитки можна придбати у касах «ОТ-ОТ» або за тел. (032) 227-36-02. 

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!