Львів’ян запрошують на благодійний концерт у Гарнізонному храмі на підтримку ЗСУ

3161 0
На благодійному вечорі пролунають найвідоміші арії та дуети з опер українських та закордонних композиторів.
Фото: Taras Mykhalchuk

Фото: Taras Mykhalchuk

23 серпня о 19:00 год у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. На заході прозвучить українська та зарубіжна оперна класика у виконанні Академічного симфонічного оркестру Луганської філармонії, Галицького академічного камерного хору та Львівського муніципального хору «Гомін». Про це повідомили у Львівській ОВА.

Читайте також: Стала наймолодшою волонтеркою. У Львові 5-річна дівчинка назбирала для армії понад 35 тисяч грн

Солістами концерту будуть Софія Соловій, Мар’яна Мазур, Лілія Нікітчук, Олег Лановий, Роман Коренцвіт, Орест Сидір.

Відвідувачі події зможуть послухати найвідоміші арії та дуети з опер Миколи Лисенка, Семена Гулака-Артемовського, Юлія Мейтуса, Жака Офенбаха, Каміля Сен-Санса, Вінченцо Беліні,  Франца Легара, Джузепе Верді, Джакомо Пучіні, Костяннина Данкевича та інших. 

Диригент та автор проєкту Василь Коваль. Співорганізатори заходу є департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної військової адміністрації та Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!