Львів’ян запрошують на благодійний міський ярмарок

1941 0
Проект спрямований на збір коштів для придбання апаратури дітям із вродженими вадами серця.
Фото: platfor.ma

Фото: platfor.ma

Цими вихідними, 27-28 липня, у межах фестивалю So Green Fest 2019 відбудеться благодійний ярмарок – міська барахолка. Про це повідомляють на сторінці події у Фейсбуку.  

Подія розпочнеться о 12:00 у Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Кожен охочий зможе придбати речі, вживані або нові, за демократичною ціною. Вторговані кошти підуть на придбання апаратури для дітей, які мають вроджені вади серця. Організатори хочуть зібрати 80 тисяч гривень. 

Окрім цього, під час міської барахолки відбуватимуться лекції та воркшопи, а на території буде зона розваг та відпочинку.

Читайте також: Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

Вхід на So Green Fest 2019, де буде розміщена Міська Baraholka, платний – 40 грн. Для дітей віком до 12 років та людей, які користуються пільгами, – безкоштовний.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!