Львів’ян запрошують на благодійний забіг

1855 0
Цієї неділі, 5 квітня, у Львові відбудеться благодійний забіг «Сильні разом», який спрямований на збір коштів для потреб реабілітаційного відділення Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні, де проходять реабілітацію учасники АТО.

Збір учасників забігу відбудеться на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької, звідки о 15:00 год. і почнеться старт забігу, який пройде за таким маршрутом: просп. Свободи, (Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької)  – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи (Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької) – вул. Ак. Гнатюка – вул. Листопадового Чину – парк ім. І. Франка – вул. Січових Стрільців – вул. Ак. Гнатюка – просп. Свободи (площа перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької).

Як повідомляє прес-служба міськради, по маршруту благодійного забігу відбудеться ситуативне перекриття руху транспорту.

Координатор заходу – Віктор Петров, менеджер проектів ГО «Інститут суспільних ініціатив», тел.: 097-777-13-15. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!