Львів’ян запрошують на благодійний різдвяний концерт з роялем

1893 0
На концерті в церкві Різдва Пресвятої Богородиці буде грати юна піаністка Христина Михайліченко.
фото: сторінка різдвяного благодійного концерту у Facebook

фото: сторінка різдвяного благодійного концерту у Facebook

17 січня відбудеться благодійний різдвяний концерт «Святвечір з роялем». Про це повідомляється на сторінці заходу у Facebook.

«На Різдво Христове ми завжди очікуємо на дива. Ми теж вирішили подарувати вам справжнє музичне диво, яке буде творити для нас з вами юна піаністка Христина Михайліченко та концертний рояль Yamaha», – йдеться у повідомленні.

В програмі концерту пролунають твори Бетховена, Шопена, Скорика, Рахманінова, Прокоф'єва.

Родина Христини переїхала з Криму навесні 2014 року та мешкає зараз в Ірпені. Дівчина навчається в Спеціалізованій музичній школі імені Лисенка та бере додаткові майстер-класи. Вона має десятки перемог і лауреатство Перших премій, Гран-Прі Міжнародних музичних конкурсів (Україна, Бельгія, Нідерланди). Христина брала участь в фестивалях Musica Mundi в Бельгії та LvivMozArt.

Всі гроші зібрані під час концерту підуть на благодійність для кримчан, які зараз воюють на сході України, а також для будівництва школи при церкві Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!