Львів’ян запрошують на благодійний «солодкий» ярмарок для підтримки ЗСУ

1673 0
Львівська філармонія та оркестр «INSO-Львів» організовують захід вже вдруге.

Львівська національна філармонія ім. М. Скорика та Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» запрошують містян та гостей на солодкий ярмарок на підтримку ЗСУ. Благодійний захід, який організовують вже вдруге, відбудеться в неділю, 28 серпня з 12:00 год на площі Маланюка у Львові. Про це повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Читайте також: Допомога на волонтерській кухні та плетіння сіток. Що потрібно сьогодні для нашої перемоги

На ярмарку виступатимуть автентичні гурти, музичний гурт «Band.IT», відвідувачам пропонуватимуть солодощі, мистецькі твори та крафтову випічку. Отримані з продажу кошти будуть спрямовані на підтримку наших воїнів.

Зі слів організаторів, українські бійці захищають нас від окупанта на передовій, натомість ми в тилу повинні допомагати їм здобути перемогу. Ціль цього ярмарку – зібрати 202 000 гривень на автомобіль та амуніцію для ЗСУ.

Зазначаються, що перший солодкий ярмарок відбувся 12 червня. Тоді завдяки усім небайдужим вдалося зібрати 144 716 гривень, які передали на потреби воїнів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!