Львів’ян запрошують на благодійний Віденський бал

3838 0
Студенти Львівського національного університету запрошують на благодійний Віденський бал, виручені кошти з якого підуть на придбання реанімобіля для 80-ї аеромобільної бригади Збройних сил України. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
фото: autotravel

фото: autotravel

У п’ятницю, 20 листопада, відбудеться благодійний Віденський бал. У рамках заходу проведуть благодійний аукціон картин львівських художників. Виручені кошти організатори заходу передадуть Студентському координаційному центру підтримки АТО, який має на меті придбати реанімобіль для 80-ої аеромобільної бригади Збройних сил України.

Як розповіли Tvoemisto.tv організатори заходу, коштує такий автомобіль близько3-4 тис. доларів США. Студентський уряд на попередніх благодійних захдах назбирав певну суму коштів, однак її недостятньо для купівлі реанімобіля. Однак студенти сподіваються, що після благодійного Віденського балу коштів буде достятньо для такої покупки.

Для того, аби потрапити на бал необхідно мати при собі запрошення або ж квиток. Його можна придбати у Студентського уряду (кабінет 124 у головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка). ЙОго вартість становить 100 грн.

Модератор заходу - ведучий ранкового шоу на Люкс FM Назар Бійчук. Гість заходу – львівська співачка, громадська активістка й активна учасниця Євромайдану Софія Федина.

Віденський бал відбудеться 20 листопада. Початок о 18:00.

Адреса: Будинок вчених (вул. Листопадового Чину, 6)

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!