Львів’ян запрошують на благодійний захід у Митрополичі сади. Програма

2828 0
Усі залучені пожертви будуть скеровані на відновлення нижньої частини Митрополичих садів.

14 жовтня в Митрополичих садах відбудеться благодійний захід «Під покровом Пресвятої Богородиці», інформує прес-служба Фундації духовного відродження.

У програмі заплановано благодійну фотовиставку, майстер-класи для дітей та молоді, лекцію іконописця та виступ етногурту. Почнеться захід зі спільної молитви під час архиєрейської божественної літургії у соборі св. Юра. Усі залучені пожертви будуть скеровані на відновлення нижньої частини Митрополичих садів.

Програма заходів:

10:00 – спільна молитва під у соборі св. Юра

12:00 – відкриття заходу в Митрополичих садах

12:00-17:00 – благодійна фотовиставка, а також майстер-класи для дітей та молоді з аквагриму, малярства на склі, твістінгу

13:00-15:00 – початок  дитячого пленеру «Легенди Святоюрської гори»          

13:00 – відкрита лекція іконописця

14:00 – театр «На світанку» з виставою «Майже поле»

15:00 – виступ етногурту «ЯгОди»

16:00 – театр «На Симонових стопах»

У програмі можливі зміни у випадку погіршення погодних умов. Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефоном: 067 679 02 07.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!