Благодійний роуп-джампінг: спраглих екстриму кличуть стрибнути з «Арени Львів»

5774 0
Щовихідних у Львові на «Арені Львів» відбуватимуться благодійні стрибки із мотузкою.
фото: facebook.com/profile.php?id

фото: facebook.com/profile.php?id

У неділю, 30 жовтня, на футбольному стадіоні шестеро відчайдухів здійснили мрію і крім того допомогли Андрію Сасу зібрати 12 тисяч гривень на лікування. Як розповів Tvoemisto.tv голова благодійного товариства «Відкриваємо серця» Юрій Федечко, подібні стрибки у чашу стадіону будуть відбуватися щовихідних.

Аби долучитися до благодійної акції і спробувати щось нове, потрібно у спільноті «Благодійна скарбничка» у Facebook знайти лот зі стрибками і у коментарях запропонувати свою суму, яку маєте змогу віддати за стрибок (стартова ціна – 400 грн). Наприкінці тижня трьох осіб, які запропонують найбільше грошей, оберуть для участі. У разі виникнення додаткових запитань, можна писати у приватні повідомлення Юрію Федечку або ж телефонувати за номером: 097 462 92 46 (Юрій). Відтак, гроші потрібно буде перерахувати на потреби Андрія Саса. Надалі ініціатори акції мають намір допомагати й іншим дітям.

Наступного разу благодійні стрибки здійснять вже цієї неділі, 6 листопада. Організатори стрибків – Клуб активного відпочинку Адреналін (KAVA).

Додамо, тринадцятирічний Сас Андрій проживає у смт Куликів, що недалеко від Львова, разом із батьком, мамою та братом. Цього літа йому поставили діагноз – апластична анемія важкого ступеня, гемотрансфузійна залежність. Зараз хлопчик перебуває у Львівській Чорнобильській дитячій лікарні.

Читайте також: Львів’ян запрошують на благодійні фотосесії для допомоги 11-місячні Марті

Довідка. Роуп-джампінг — відносно молодий напрямок екстремального спорту, який полягає у здійсненні стрибка з висотних об'єктів природного та промислового походження з використанням професійного альпіністичного спорядження: альпіністичних шнурів, карабінів, систем та іншого спорядження. За певних умов роуп-джампінг дозволяє здійснювати під час польоту стрибка елементи акробатики.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!