Львів’ян запрошують на дегустації вина та сигар

2791 0
З 19 листопада у Львові в готелі «Леополіс» відбуватимуться дегустації французького молодого вина з сомельє та елітних сигар.
Фото: coupage.com.ua

Фото: coupage.com.ua

Зокрема, 20 листопада (18:30 у ресторані "La Brasserie", вул. Шевська, 16) відбудеться свято молодого вина Beaujolais Nouveau.

Божоле Нуво виготовляється з винограду сорту Гаме, у якого темна, майже чорна шкірочка та білий сік. Такий виноград росте лише у долині ріки Сона в Південній  Бургундії. Особливість вина Божоле – унікальний смак та аромат, який втрачається при довгому зберіганні. Тому винороби знайшли вирішення цієї проблеми, перетворивши розлив молодого вина в фестиваль. Відтоді, свято стало народним гулянням у всіх куточках країни.

Відповідно до законів Франції, вино божоле нуво свіжого врожаю офіційно презентують в третій четвер листопада. Свято Божоле ще називають Новим Роком за "винним календарем".

Вартість: 120 грн. У вартість вечора входить: келих французького молодого вина та закуски від Шеф-кухаря.

Як потрапити: забронювати місце заздалегідь: +380 32 295 95 00; [email protected]

А 19 листопада, 18 грудня та 22 січня (сигар Лаунж готелю «Леополіс» вул. Театральна, 16) відбудеться дегустація сигар та ексклюзивних напоїв з сигарними експертами та сомельє.

19 листопада дегустуватимуть сигару La Traviata Divino (Нікарагуа) – це масляниста сигара з пряними та землистими відтінками аромату. Після запалювання розкриваються ноти кедрового дерева та шкіри з смаком солодкого какао та анісу, а після викурювання залишається тривалий деревно-пряний післясмак.
Вартість: 160 грн.

18 грудня відбудеться дегустація домініканських сигар Vega Fina Robusto (Домініканська Республіка).

Висловом "Вега Фіна" називають найкращі плантації тютюну, на яких росте видатний тютюновий лист. Саме видатними можна було назвати сигари, що вироблялись під цим іменем на Кубі до Кубинської революції. В 2008 года легендарна марка була відроджена і швидко стала надпопулярною в Європі.

Вартість: 190 грн

22 січня – продовження знайомства з домініканськими сигарами (Macanudo 1968 Giante"20). Бренд Macanudo належить до сигар преміум-класу і на сьогоднішній день є найпопулярнішим сигарним брендом в США. Macanudo в перекладі з іспанської означає "чудовий", «відмінний».

Вартість: 250 грн

Як потрапити: забронювавши місце заздалегідь: +380 32 295 95 00; [email protected].  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!