Львів’ян запрошують на день Сихова

3017 0
Фестиваль проходитиме на галявині між Освицьким гаєм та парком Івана Павла ІІ за ініціативи ГО «Інститут суспільних ініціатив».
Фото: lvov.gdegorod

Фото: lvov.gdegorod

«Подія такого формату у Львові пройде вперше. Головна наша ціль - підтримати ідентичність району Сихів. Останнім часом саме тут ми реалізуємо чимало проектів. Це також фестиваль сусідства. Прийти сюди зможе кожен охочий, мешканців інших районів теж запрошуємо», - розповів Tvomisto.tv Віктор Петров, проектний менеджер «Інституту суспільних ініціатив». За його словами, на заходах не чекають якихось «особливих» гостей, це просто цікавий захід на природі для усіх охочих.

Читайте також: Мадрид, Багдад і соціальний колаж: навіщо науковці вивчають Сихів

У програмі:

-         лекції про різні проекти, які сприяють розвитку міста, суспільні ініціативи;

-         воркшопи, на яких львів’яни поділяться своїм досвідом створення та реалізації урбаністичних проектів;

-         майданчик, на якому будуть представлені різні види спорту, зокрема силові; тут також проводитимуть майстер-класи;

-         зона відпочинку;

-         вулична їжа.

Усі заходи безкоштовні. Свято відбудеться за фінансової підтримки спонсорів та управління культури Львівської міської ради. Заходи триватимуть з 12.00 до 21.00.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!