Львів’ян запрошують на День відкритих дверей до ботанічного саду

9086 0
У неділю, 17 квітня, у ботанічних садах Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться День відкритих дверей. Про це інформують в адміністрації Ботанічного саду.
фото: Дарини Романець

фото: Дарини Романець

Перший цьогорічний День відкритих дверей матиме назву  «Магія весни».

Відвідати ботанічні сади на вулиці Черемшини, 44 та на вулиці Кирила і Мефодія,4 на можна буде з 14:00 до 18:00 години. У цей день можна побачити масове цвітіння тюльпанів, гіацинтів, нарцисів та яскравого-рожевого рододендрона сіхотинського.

Варто зазначити, що екскурсії у ботанічному саду Львівського національного університету ім. Франка проводять кожного вівторка і четверга, починаючи із 1 квітня і до жовтня. Екскурсійні групи – до 20 осіб. Ціна за екскурсію становить 274 гривні, тобто близько 14 грн з особи. Щоб записатися, потрібно скористатися контактами, які вказані на офіційному сайті.  

Нагадаємо, що постійно для відвідування відкритий Ботанічний сад Національного лісотехнічного університету України, у якому вже «просинаються» перші рослини.  ;Tvoemisto.tv розповідало раніше про те, що вже зараз можна побачити у саду на вулиці Генерала Чупринки, 103.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!