Львів’ян запрошують на День відкритих дверей нової бакалаврської програми з ІТ

3030 0
У Національному університеті «Львівська Політехніка» стартує пілотна бакалаврська програма Інтернет речей (ІоТ). З цієї нагоди у навчальному закладі проведуть День відкритих дверей на якому майбутнім студентам розкажуть про особливість навчання на даній спеціальності.

На Дні відритих дверей абітурієнтам розкажуть про особливості програми, її переваги, стипендії, а також про можливості практики у ІТ-компаніях.

Балакаврат розроблений практиками із компаній Lviv IT Cluster і готує фахівців із прикладними знаннями задля практичного вивчення сфери. Програма готуватиме студентів із досвідом стажування в ІТ-компаніях, професійною англійською та майбутнім в ІТ-бізнесі.

Викладачі - ІТ-професіонали, які самі розробляли нові предмети. Сама програма навчить студентів створювати “розумні речі” - пристрої, які з’єднуються із Інтернетом та виконують нові функції, як-от розумні холодильники чи автомобілі. Інтернет речей - це галузь, яку вважають рушієм IV індустріальної революції, що триває зараз.

Керівники найбільших ІТ-компаній Львова відвідають День відкритих дверей програми Інтернет речей. Із абітурієнтами зустрінуться Андрій Павлів, СЕО і засновник компанії N-iX та голова Наглядової ради Lviv IT Cluster, і Тарас Кицмей, Президент корпорації SoftServe, Голова правління Асоціації «Інформаційні технології України”. Експерти із ІТ-компаній, які долучилися до створення програми, теж виступлять на події.

Абітурієнти довідаються про успішні розробки львівських компаній, як-от екран для електромобіля Tesla та діодний дисплей. Учням розкажуть і про процес навчання - зокрема, про проходження практики в ІТ-компаніях, прикладні предмети та стипендії.

День відкритих дверей відбудеться 21 травня за адресою: вул. Степана Бандери, 12, Головний корпус Національного університету «Львівська Політехніка», ауд 217. Більше про програму можна дізнатись тут Реєстрація на захід проводиться за посиланням

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!