Львів'ян запрошують на День відкритих дверей у ботанічний сад. Що подивитися

4958 0
Сьогодні, у неділю, 5 червня, Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка запрошує усіх охочих на День відкритих дверей. Окрасою Саду нині є іриси. Пропонуємо найактуальніші фото.
фото: facebook.com/botsad.lnu

фото: facebook.com/botsad.lnu

У Львівському ботанічному саду триває сезон цвітіння та краси. Усіх охочих запрошують відвідати сад цієї неділі, 5 червня, із 14:00 до 18:00 години.  Вхід вільний.

Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка розташований за адресою: вулиця Черемшини, 44.

«Як літо почнеш, так його і проведеш. Тож давайте цієї неділі будемо багато гуляти Садом! Давайте наберемо подругу, яку давно не бачили, або ж заїдемо за батьками, або запросимо дівчину на побачення, або візьмемо з собою дітлахів… І будемо неспішно прогулюватись стежинками Саду», – запрошують відвідувачів на facebook-сторінці Саду та додають, що там уже цвітуть іриси.

Джерело: facebook-сторінка «Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка»

Довідка. Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка є одним з найстаріших садів України та Східної Європи. Заснований у 1852 році, він має тривалу історію та багату колекцію рослин. Сьогодні ботанічний сад – навчальна, науково-дослідна та природоохоронна установа при Франковому університеті. Територіально розміщений на двох ділянках у межах міста Львова: вул. Кирила і Мефодія, 4 (2 га); вул. Черемшини, 44 (16,5 га).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!