Львів'ян запрошують на День закоханих у Шевченківський гай

2345 0
«Шевченківський гай» запрошує на День св. Валентина. У програмі буде багато цікавого – майстер-класи, лекції, конкурси, тощо. Також усіх охочих частуватимуть стравами та роздаватимуть валентинки з цитатами про любов. Забави триватимуть з 13.00 до 18.00 год 14 лютого.

У програмі:

1. Майстер-класи з розпису кераміки, скляних виробів до дня св.Валентина (горнятка, дзвіночки, вазочки) таляльки-мотанки нерозлучники;

2. На галявині «Любові» буде можливість написати романтичні побажання-валентинки, розвішати на дереві «Кохання»

3. Лекція-дискусія «Намалюй своє кохання» тривалістю 1,5 год. Веде лекцію психолог, арт-терапевт Олена Микита. Організатор — Клуб Успішних Леді.

4. Буде можливість зробити собі та коханій людині подарунок на День закоханих – фотосесію. У музеї діятимуть дві фото-зони, задекоровані в романтичному стилі, де працюватимуть більше 5 професійних фотографів, які будуть знімати закохані пари.

При вході у музей буде розміщена скринька із валентинками — цитатами про любов для кожного відвідувача.

А також кожен відвідувач зможете почастуватися свіжопеченим хлібом та пряниками-поцілунчиками — солодкими частунками із правдивої печі, відвідати Козацьку слободу та влучити у «серце» стрілою Любові, викувати серце чи підкову кохання на кузні, посмакувати смачними козацькими стравами.

І найцікавіше — запрошуємо долучитися до конкурсу «Напиши привітання – отримай подарунок!», у якому пари, або ті, що шукають пару – напишуть привітання на валентинці, повішать її на «Дереві кохання», сфотографуються, розмістять фото у фейсбуці, вподобають сторінку музею та отримають подарунок (3 найкращі номінанти).

повідомляють у Музеї народної архітектури та побуту

Детальніші умови конкурсу:

- На «валентинці», котру знайдете біля «Дерева кохання», написати своїй найдорожчій людині привітання зі святом, або зізнання у коханні. (Всі необхідні матеріали будуть).

- Сфотографуватися – з «валентинкою» та повісити її на дерево.

- Розмістити фото в фейсбуці з посиланням на місце, де відбувалася акція (Музей), та вподобати сторінку музею (у фейсбуці).

Посилання на сторінку є на вхідному квитку.

Після акції будуть визначені три пари-переможці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!