Львів’ян запрошують на духовну подорож до Тезе

1986 0
«Фундація Духовного Відродження» запрошує львів’ян на спільну молитву за пошуком нової солідарності в Тезе*. Мандрівка триватиме із 05 до 22 серпня. Реєстрація вже стартувала і продовжиться до 1 липня.
фото: taize.fr

фото: taize.fr

«Ми будемо в цьому мальовничому селі під час святкування століття з дня народження брата Роже – засновника спільноти. Нашу поїздку очолить духівник. Обіцяємо багату програму: пізнання європейських столиць, відпочинок на морі (Ніцца, Монако) та незабутні емоції» - інформують організатори.

Набір групи триває з 24 квітня до 1 липня. Вартість подорожі -  320 євро та 100 грн.

Маршрут поїздки до Тезе:

5.08 – виїзд зі Львова (о 20.00 год.);

6.08 – 7.08 – Прага (ніч в готелі і два дні у місті);

8.08 – Мюнхен;

9.08 – 16.08 – Тезе (перебування в Тезе на святкуванні століття від дня народження бр. Роже);

16.08 – 17.08 – Париж (ніч в готелі);

18.08 – 20.08 – Ніцца (ніч в готелі, два дні на морі); Монако (ніч в готелі, день на морі);

21.08 –  Відень;

22.08 – Львів

Контактний телефон: 067 607 41 40.

Тезе* — міжнародна християнська екуменічна спільнота із села Тезе, що знаходиться у французькому регіоні Сона і Луара, в Бургундії. Основою Тезе завжди було прагнення Церкви. Власне через це спільнота не хотіла створювати організацію, сконцентровану на власне поповнення, а скоріше на відправлення молодих людей назад від зустрічей до їхніх місцевих Церков, до парафій, спільнот, родин, друзів, знайомих, щоб творити «паломництво довіри на Землі». У багатьох куточках світу звучать екуменічні молитви, організовані молодими людьми, використовуючи пісні та дух Тезе.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!