Львів’ян запрошують на духовний вечір із театральними перфомансами та музикою

2196 0
Театральні перформанси у виконанні народних артистів та студентів УКУ, духовна музика, виступи Клиросного хору «Глас», струнний квартет — лише частина концертної програми духовного вечора в Українському католицькому університеті.
фото: old.eoro.ru, Український Католицький Університет

фото: old.eoro.ru, Український Католицький Університет

У рамках святкових урочистостей із нагоди освячення Храму Святої Софії -Премудрості Божої 11 вересня в УКУ відбудеться духовний вечір «Пізнаймо світ, щоб Бога пізнати». Університет запрошує послухати музику та більше дізнатися про «софійність» новозбудованої церкви.

За словами режисера майстерні «Мистецький простір» та вечора Уляни Мороз, ідея вечора – пошук образу премудрості: що означає «софійність» в контексті історії, у контексті Божої премудрості, яке значення має для спільноти.

«Виступи виконавців будуть перемережені відеорядом, який допомагатиме розкрити тему пошуку мудрості. Учасники також роздумуватимуть над питанням, чому так важливо іти в науку з вірою, чому науковці без віри є сліпцями, які можуть намацати окремі деталі, проте не осягнути», — каже Уляна Мороз.

Читайте також: Львів’ян запрошують на зустріч із президентом «Форуму видавців»

Для гостей вечора підготували також театральні перфоманси, які виконуватимуть народні артисти та студенти університету, духовну музику, виступи Клиросного хору «Глас» та струнний квартет.

Особливою частиною програми стане молитва Митрполита Андрея Шептицького про Божу мудрість.

Початок духовного вечора – о 19.30 год.

Зазначимо, 11 вересня у самому «серці» нового університетського містечка УКУ Блаженніший Святослав Шевчук освятить головний престіл унікального тридільного храму Святої Софії-Премудрості Божої. 10 вересня відбудеться Молитовна хода із собору Св. Юра до університетського храму з перенесенням Ярославської чудотворної ікони «Милосердя двері».

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!