Львів’ян запрошують на дискусію про принципи пріоритетних реформ в Україні

844 0
Аби взяти участь у дискусії, необхідно попередньо зареєструватися до 10:00 13 травня.
Фото: strataplus.com.au

Фото: strataplus.com.au

У Львові відбудеться регіональне обговорення проектів Принципів пріоритетних реформ в Україні від громадянського суспільства («Принципів Торонто») та галузевих бріфів, що їх супроводжують. Про це повідомляють організатори.

Дискусія стосуватиметься проекту, а також галузей децентралізації, економічного розвитку, екології та судової реформи.

До публічної дискусії «Пріоритетні реформи в Україні: що думає Львів» запрошують долучитися профільних експертів громадських організацій, представників приватного сектору, аналітичних центрів, наукових шкіл, фахових асоціацій, органів місцевого самоврядування та активістів.

Аби взяти участь у дискусії, необхідно зареєструватися до 10:00 13 травня за посиланням. Підтвердження участі з локацією заходу надійде на e-mail 13 травня до кінця дня.

Дискусія відбудеться 15 травня з 13:00 до 16:00.

Спікери:

  • Дмитро Ливч, керівник аналітичного відділу, проектний менеджер EasyBusiness
  • Іван Лукеря, експерт Центрального офісу реформ при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства
  • Роман Куйбіда, заступник голови правління, Центр політико-правових реформ
  • Софія Шутяк, провідний юрисконсульт, МБО «Екологія-Право-Людина»

Модераторуватиме зустріч керівник міжнародного відділу Реанімаційного Пакету Реформ Василь Бабич.

Учасникам із західних областей (Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька, Закарпатська, Хмельницька, Рівненська, Волинська області) можуть відшкодувати кошти за проїзд. За деталями можна звертатися до менеджера міжнародних відносин РПР Георгія Бушуєва: e-mail: [email protected], тел. (098) 209 07 59.

Довідка

«Принципи Торонто» – це підсумковий документ, розроблений на основі тематичних бріфів, з переліком  пріоритетних завдань на наступні 5 років у ключових сферах реформування.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!