Львів’ян запрошують на дитячі велоперегони у Стрийському парку

2822 0
Діти зможуть покататись на різноманітних велосипедах.
фото управління молоді та спорту

фото управління молоді та спорту

У неділю, 7 жовтня, у Стрийському парку відбудеться «Дивогонка осінь 2018». Про це повідомляє управління молоді та спорту ЛМР.

Під час «Дивогонки» діти можуть взяти участь в перегонах на різних вело засобах, таких як біговели, самокати, триколісні велосипеди та двоколісні велосипеди. Кожен учасник отримує подарунок за участь, а також медалі та грамоти.

Також діти, що беруть участь в «Дивогонці» можуть долучитись до цікавих та пізнавальних майстер-класів, які будуть проводитись паралельно зі змаганнями. Велоперегони організовані з метою розвитку та підтримки в дітей зацікавленості до їзди на велосипеді, а також активного та здорового способу життя.

Читайте також: Львів’ян просять долучитись до опитування про Стрийський парк

Організаторами змагань є Станиця Львів Пласту Національної скаутської організації України спільно з управлінням молоді та спорту Львівської міської ради. «Дивогонка» розпочнеться о 9:30 у Стрийському парку, на алеї від вулиці Уласа Самчука.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!