Львів'ян запрошують на джазовий онлайн-концерт гітариста Лі Рітенура та піаніста Дейва Грусіна

1658 0
Тvoemisto.tv транслюватиме джазовий концерт онлайн на своїх ресурсах.
Фото: jazzbluesrockmusic.com

Фото: jazzbluesrockmusic.com

У Львові сьогодні, 3 січня, о 18.00 відбудеться джазовий концерт квартету Lee Ritenour and Dave Grusin feat. Melvin Lee Davis and Wes Ritenour, який відбувся на Leopolis Jazz Fest. Під час онлайн-трансляції у глядачів буде можливість виграти квитки на Leopolis Jazz Fest 2022. Вікторина відбудеться у коментарях до концерту у YouTube на сторінці фестивалю. Трансляція відбудеться за підтримки Генеральних партнерів: Mastercard, Київстар та Borjomi.

Співробітництво гітариста Лі Рітенура та піаніста, композитора Дейва Грусіна має довгу історію. Ще в 1986 році вони отримали разом Греммі за альбом «Harlequin». На фестивалі у Львові вони виступили разом з басистом Мелвіном Лі Дейвісом та барабанщиком Весом Рітенуром.

Зазначимо, що Лі Рітенур почав свою кар’єру ще в 70-х роках і відтоді він став одним із провідних ф'южн та джаз-гітаристів. Він записав більш, ніж 40 альбомів, чимало його композицій вже стали класикою сучасного джазу.

Не менш відомий американський композитор, аранжувальник, продюсер та піаніст Дейв Грусін. Він є власником багатьох нагород, серед яких 10 премій Греммі та Оскар.

Виконавці вечора:

Dave Grusin – рояль,клавішні

Lee Ritenour – гітари

Melvin Davis – бас

Wes Ritenour – барабани

Тvoemisto.tv транслюватиме джазовий концерт онлайн на своїх ресурсах – на сайтіФейсбук-сторінці та Ютуб-каналі.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!