Львів'ян запрошують на екофестиваль

1706 0
Захід покликаний покращити обізнаність мешканців міста щодо питань екології, урбаністики та відповідального споживання.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

У суботу, 29 липня, у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького міжнародна організація AISEC у Львові проведе екофестиваль «Зелене місто», інформує прес-служба ЛМР.

Почнеться він об 11:00 з лекції про урбаністику, паралельно з якою відбуватимуться два воркшопи по переробці сміття. Після цього розпочнеться квест «Врятувати Землю 2100», у якому команди рятівників мають пройти складний шлях, подолати перепони, аби врятувати нашу планету від загибелі.

Читайте також: Чи варто львів'янам сортувати вдома сміття? Роз'яснення від перевізників і посадовців

«Оскільки учасники проектів, приїхавши з різних куточків світу, об’єдналися у Львові спільною метою, ви зможете послухати реальні історії впливу людства на екологію. В учасників також буде можливість творчо поглянути на цю проблему і висловити своє бачення за допомогою фарб. У кінці заходу кожен зможе насолодитися культурою країн наших волонтерів, адже ми проведемо «Фестиваль культур»,  повідомляють організатори.

Більшість заходів програми відбуватиметься англійською мовою.

Нагадаємо, що у Львові триває тиждень громадського простору.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!