Політична реклама

Львів'ян запрошують на екоярмарок

1649 0
1 грудня на території Історико-краєзнавчого музею у Винниках відбудеться екоярмарок, на якому можна буде придбати справжні домашні продукти: молоко, сир, масло, м’ясні вироби, овочі та фрукти, мед, солодощі тощо.

Різноманітні сирні вироби (бринзу, вурду, будз, сирні коники) представлятимуть майстри традиційного українського сироваріння із Хуста, Космача, Золочівського району. Власники фермерського господарства із Мостиського району запропонують сири (кроттен, бюш, томет, фету, сігалон), виготовлені за традиційною французькою технологією, і молочні продукти за швейцарськими рецептами.

Також на екоярмарку можна буде придбати солодку продукцію пасічників та екологічні солодощі.

Цікавим доповненням до програми ярмарку буде приготування давніх українських страв та їх дегустація, а також музичний дарунок від гурту «Дриг».

А у виставковій залі Історико-краєзнавчого музею м. Винники на гостей чекають нові виставки.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!