Політична реклама

Львів'ян запрошують на екранізацію фінальної частини "Сутінків"

1904 0
З 15 листопада по 5 грудня в кінотеатрі "Планета кіно IMAX" у Львові триває перегляд фільму "Сутінки. Сага. Світанок. Частина 2". Фільм - довгоочікуваний фінал екранізації бестселера Стефані Майєр.

Після народження Ренесмі, життя в сім'ї Калленів налагоджується, а Белла, ставши вампіром, поступово звикається зі своєю новою природою. Белла також отримує надзвичайну силу. У фінальній частині саги Белла стає ключовою героїнею фільму. Вона здається значно сильнішою від свого чоловіка Едварда, як фізично, так і морально. Можливо, справа в тому, що Белла тепер не лише шалено закохана, але й матір.

У цій чатині "Сутінок" чітко проходить тема материнства. Власне, через народження Ренесмі, дочки Белли та Едварда, сім'ї Каленів знову загрожує небезпека з боку клану Вольтурі. Не знаючи про її незвичайне походження, Вольтурі вважають, що Каллени порушили давній закон. Адже обертати дітей в світі вампірів суворо заборонено.

Не зважаючи на сцени бою, а також напружені очікування небезпеки, друга частина "Сутінки. Сага. Світанок" наповнена пристрасним коханням Белли та Едварда, а також їхньою любов'ю до дочки. Ця любов тепер може тривати вічно, проте вічне щастя дорого коштує. Яку ж ціну виставить доля для щастя Едварда та Белли?..

Фільм особливо буде цікавий шанувальникам саги Стефані Майєр, адже це екранізація фінальної частини, а також усім любителям містичних легенд та моторошних історій.

Сеанси: 12:10, 14:20, 19:10, 21:20

Вартість квитків від 40 до 80 грн. Квитки можна замовити на сайті кінотеатру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!