Львів’ян запрошують на екскурсії Митрополичими садами

4064 0
Прогулятися можна як у будні, так і вихідні.
Фото: Ugcc.lviv.ua

Фото: Ugcc.lviv.ua

У Львові відновлюють екскурсії Митрополичими садами. Зокрема, піднятися на Святоюрську гору та прогулятися садами пропонують усім охочим. Це можна зробити щодня з 11:00 по 17:00. Тривалість прогулянки 40 хвилин. Благодійний внесок становить 40 грн з однієї людини. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Читайте також: Святоюрський комплекс у Львові планують розширювати

Екскурсії Митрополичими садами проводитимуть у суботу та неділю о 15:00. Її тривалість – 1 година. Благодійний внесок – 100 грн з людини.

Читайте також: У Львові відновлять Митрополичі сади біля собору святого Юра

Також є можливість з екскурсоводом упродовж години пройтися хорами. Такі екскурсії відбуватимуться у суботу та неділю о 16:00. Благодійний внесок також становить 100 грн з людини. Для реєстрації просять телефонувати за номером: 097 702 77 17.

Нагадаємо, у Львові відновлять Митрополичі сади біля собору Святого Юра. Зокрема, міська рада затвердила Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ земельну ділянку на пл. Святого Юра, 5, що дозволить почати відновлення Митрополичих садів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!