Львів’ян запрошують на екскурсії в підземелля Гарнізонного храму. Вартість

7878 0
Екскурсії відбуватимуться щопівгодини.
Фото: Петро Ткачишин

Фото: Петро Ткачишин

23 та 24 листопада у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудуться екскурсії підземеллям. Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

Читайте також: У центрі Львова відкрили для огляду автентичне підземелля храму. Фото

«Для сміливих і допитливих світ підземель Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла розкриватиме свої таємниці при світлі свічок, так, як це було у давнину. Протягом екскурсії ми разом з вами дізнаватимемось про минуле наймогутнішого ордену отців єзуїтів, побачимо скарби найбільшого храму старого міста і навіть те, як виглядав Львів 300, 500 та 700 років тому», – пишуть організатори.

Екскурсії відбуватимуться щопівгодини з 20:00. Вхід до підземелля – зі сторони проспекту Свободи. Вхідний квиток для дорослих коштуватиме 20 грн, студентів – 15 грн (за наявності студентського квитка), школярів – 5 грн, для дошкільнят вхід безкоштовний.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!