Політична реклама

Львів'ян запрошують на екскурсію у кабінет мера

1131 0
Новинкою акції «Ніч у Львові», що триватиме з 16 по 18 листопада, стануть екскурсії на нічній «Арені Львів», в кабінеті міського голови Андрія Садового та в підвалах Ратуші. Про це сьогодні, 12 листопада, під час брифінгу повідомила заступник начальника відділу промоції Львівської міської ради Марта Іванишин.

Театралізовану екскурсію в підземеллі Ратуші презентує театр «Воскресіння», екскурсію в кабінеті міського голови проведе відомий історик Ігор Лильо.

Додамо, що «Ніч у Львові» проводиться вже втретє. Відтак, львів’яни та гості міста матимуть можливість відвідати понад 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, храмах, підземеллях, галереях.

Відвідувачі зможуть побачити нічний Львів з вежі Ратуші та спуститися у її підвали, прогулятися підземеллями історичного центру, відчути таємничість нічного Личаківського цвинтаря, побачити вогняні дійства, відвідати нічні театральні вистави, концерти, вистави у галереях, проїхатися «Чудо-поїздом», взяти участь у різноманітних майстер-класах.

Так, в рамках дійства відбудуться Ніч джазу, Ніч аргентинського танго, пивна екскурсія із дегустацією у Музеї пивоваріння, Ніч смачного відео арту (перегляд документальних, анімаційних, музичних відеоартів.

Окрім цього, за словами Марти Іванишин, на пл. Музейній можна буде придбати печиво, яке стане черговою родзинкою акції. Смаколики, за її словами, виготовлені спеціально для «Ночі у Львові», повідомляє Гал-інфо.

Вона також зауважила, що всі екскурсії практично безкоштовні. Відвідини заходів у першу ніч – безкоштовні, всуботу та неділю встановлюватиметься індивідуальна акційна вартість. Зареєструватися для того, щоби взяти участь в екскурсіях, можна на сайті www.lviv.travel.

За словами Марти Іванишин, наразі на сайті лише на один екскурсійний день зареєструвалося уже 2 тис. осіб. Коли нічні екскурсі проводили у липні, за три дні їх відвідало 6 тис. осіб. До Львова завітали туристи з понад 10 країн світу, серед яких Нігерія, Кіпр, Англія, Італія. «Цього разу очікуємо значно більше відвідувачів»,– зауважила вона.

 

Марта Іванишин також наголосила, що протягом трьох днів у місті буде продовжений рух транспорту. Трамваї та маршрутки №3а, № 53 їздитимуть до 1 години ночі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!