Львів'ян запрошують на екскурсію знаковими скульптурами міста

1505 0
Екскурсія безкоштовна, але необхідна попередня реєстрація.

Завтра, 6 серпня, для львів’ян проведуть безкоштовну екскурсію знаковими скульптурами Львова. Захід проведуть в рамках Днів реставрації, які відбуваються на Погулянці, де упродовж десяти днів реставратори відновлюють скульптуру монаха з дитиною. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«До прикладу, львівська «статуя Свободи» прагне повідомити, що це зовсім не її ім’я. А пам’ятник Шевченка – проведе урок  з історії України. Голова Івана Підкови нагадає не тільки про перипетії  його долі, але й про останню «пригоду» на львівській площі Ринок. Скульптурна група «Ісус на смертному одрі», що біля катедри, розкаже про Біблію. А Ісус із купола каплиці Боїмів – про свої переживання в Гефсиманському саду і не тільки там», - йдеться у повідомленні.

Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням.

Екскурсія розпочнеться о 18.00. Збір групи  - біля пам'ятника Данилу Галицькому.

Нагадаємо, під керівництвом реставратора з каменю впродовж 10 днів учасники майстер-класів відновлюватимуть скульптуру монаха з дитиною, що розміщена біля будинку №20 на вул. Погулянка. Відтак, усі охочі зможуть спостерігати за процесом чи навіть спробувати себе в ролі реставратора скульптурних елементів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!