Львів’ян запрошують на екуменічну молитву за єдність християн та мир в Україні

1958 0
У четвер, 21 січня, в каплиці Українського католицького університету (головний корпус, вул. Свєнціцького, 17) відбудеться екуменічна молитву за єдність християн та мир в Україні.
Фото: ucu.edu.ua

Фото: ucu.edu.ua

Захід відбудеться в рамках Всесвітнього тижня молитов за християнську єдність. В УКУ така молитва вже стала традиційною, адже проводиться вже понад 6 років поспіль.

До участі запрошені представники львівських Церков, а також капелани і військовослужбовці.

Після молитви студенти УКУ покажуть оригінальний вертеп, з яким вони вже завітали до наших військових у зоні АТО. На завершення, учасники заходу матимуть добру нагоду поспілкуватися і поділитися враженнями під час солодкого частування.

Організатори запрошують усіх охочих до спільної молитви, щоб разом просити у Бога єдності для християн та миру в Україні.

Початок о 16.00 год.

Додамо, Всесвітній тиждень молитов за християнську єдність триває з 18 по 25 січня під гаслом «Дай мені напитись» (Ів. 4, 7).

Джерело: Духовна велич Львова

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!