Політична реклама

Львів'ян запрошують на феcтиваль "Віртуози"

1223 0
У Львові з 14 травня по 9 червня пройде XXXІI Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози», в рамках якого відбудеться 23 концерти.

Окрім академічної музики, цьогоріч на фестивалі звучатиме фольк, етно, джаз, а також авторські твори, - повідомляє прес-служба Львівської обласної філармонії.

Стартує фестиваль 14 травня з Вечора європейського джазу, на якому виступить інтернаціональний джазовий квартет «Глод-Пікет-Токар-Кугель». А власне урочисте відкриття «Віртуозів» відбудеться у четвер, 16 травня.

Впродовж фестивалю гості почують фортепіанний речиталь Бориса Блоха, де лунатимуть твори Гайдна, Ліста, Шопена, Дебюссі, Рахманінова, а також московських виконавців джазу «Cool & Jazz», знаний львівський колектив «Ломага Бенд» та інших.

До Дня Європи, який відзначається у країнах ЄС 9 травня, а в Україні у третю суботу травня, латвійсько-нідерландський скрипаль Ілля Груберт та Молодіжний академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» представлять свою святкову програму.

Крім того, на львів’ян та гостей міста на фестивалі чекатиме Вечір австрійської класики, Краківський вікенд у Львові, а також ще багато цікавого.

Квитки на всі концерти Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Віртуози» продаються у касі філармонії щоденно з 11.00 до 19.00. Абонементи дійсні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!