Львів'ян запрошують на фестиваль арт-перфомансу

1748 0
На цьогорічному фестивалі свої перфоманси вперше покажуть митці з Таїланду.
фото: мистецьке об

фото: мистецьке об'єднання «Дзиґа»

З 28 серпня по 3 вересня відбудуться Дні мистецтва перфоманс у Львові, інформує прес-служба мистецького об'єднання «Дзиґа».

Цього року вперше свої перфоманси покажуть митці з Таїланду, а також візьмуть участь перфомери з Великої Битанії, Ізраїлю, Польщі, України, Японії та Норвегії. Окрім перфомансів, під час фестивлю також відбуватимуться зустрічі з митцями, лекції, відеопокази, майстер-класи, дискусії та проводитиметься експериментальна навчальна програма – «Школа перфомансу».

Всі перфоманси будуть відкриті для вільного споглядання. Реєтрація на «Школу перфомансу» розпочнеться 10 серпня. Організатори радять слідкувати за новинами на сайті.

Дні мистецтва перфоманс у Львові - єдиний арт-фестиваль перфомансу в Україні, який проводиться у Львові вже вдесяте. Організатори фестивалю - Інститут актуального мистецтва та мистецьке об'єднання «Дзиґа».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!