Львів’ян запрошують на фестиваль бандуристів. Програма

2648 0
Вхід на всі події вільний за умови попередньої реєстрації.
Фото: Lviv Bandur Fest

Фото: Lviv Bandur Fest

Із 7 по 14 листопада у Львові відбудеться II Фестиваль сучасної бандури Lviv Bandur Fest 2018. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляють організатори фестивалю.

Цього року для проведення фестивалю сучасної бандури організатори обрали кілька основних локацій, серед яких Львівська національна філармонія, Львівський академічний обласний театр ляльок, Львівський кіноцентр (Lviv Film Center), кінопалац «Коперник», Дім Франка, MolodoZeleno.

Програма фестивалю

Родзинкою фестивалю буде бандурно-барабанне шоу у Львівській філармонії 9 листопада, учасниками якого будуть відомі бандуристи: засновники фестивалю сучасної бандури гурт TROYE ZILLIA презентуватиме на концерті свій новий альбом у стилі world music під назвою Flora & Fauna.

Читайте також: Фото дня. У Львові курсує трамвай, де грають бандуристи

Вхід на всі події фестивалю безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланнями: на концерти та на майстер-класиБільше про виконавців, які виступатимуть на фестивалі, можна дізнатися на сайті Lviv Bandur Fest та на Facebook-сторнці фестивалю.

Додамо, що вперше фестиваль відбувався торік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!