Львів'ян запрошують у Жовкву на унікальний фестиваль

7388 1
Під Львовом у неділю, 26 червня, стартує унікальний фестиваль #‎GazonParty‬. Відбудеться він у стінах королівського Жовківського замку. На фестивальну подію запрошують усіх охочих. Вхід вільний.
фото: tustan.ua

фото: tustan.ua

У рамках одноденного фестивалю відбудеться низка майстер-класів, зокрема з плетіння вінків та виготовлення сувенірів з глини. Також діятиме зона вуличної їжі та вуличної музики. Можна буде відвідати лицарське містечко, взяти участь у велопробігу історичними пам’ятками Жовкви, чи у шаховому турнірі.

Зокрема, на #‎GazonParty У короля на хаті відвідувачам покажуть як відбувались історичні бої.

У рамках фестивалю відбудуться виступи найкращих кавер-гуртів Leo City та Michelle band, лазерне шоу на стінах замку та масовий запуск небесних ліхтариків.

Де та коли: у суботу, 26 червня. З 15:00 по 22:00 год, м. Жовква, на території Жовківського замку.

Вхід вільний

Як дістатися: Саме місто лежить на відстані 30 кілометрів від Львова, в північному напрямку, в сторону польського кордону. Жовква розташована на трасі М-09 Львів – Рава-Руська.

Автобусом зі Львова можна дістатися з автостанції № 2 (вул. Хмельницького, 275 ) або з зупинки на пл. Св. Теодора (маршрутка № 151). Інтервал руху – приблизно 15-20 хвилин, час у дорозі – 40 хвилин.

Читайте також: КУДИ ПОЇХАТИ НА ВИХІДНІ ЗІ ЛЬВОВА: ЖОВКВА – «ІДЕАЛЬНЕ МІСТО» НЕПОДАЛІК ЛЬВОВА

Фото, використане у матеріалі, - ілюстративне

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
24 Червня, 2016 14:38
Ігор В суботу буде 25 червня
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!