На правах реклами

Львів‘ян запрошують на Фестиваль садівництва. Як долучитись?

2707 0
Про те, як рослини можуть прикрасити наші будинки, вулиці, міста та покращити якість нашого життя, розповідатимуть вже 4-5 червня під час 4-того Фестивалю садівництва «Floria Фест» - свята для всієї родини. Також це хороша можливість провести насичені вихідні, а також відпочити тілом і душею.
фото: plants-club.ua

фото: plants-club.ua

Особливості

На фестивалі буде представлено широкий вибір хвойних та листяних декоративних дерев та кущів, квітів та професійного садового інструменту.

Цікаво, щоз 4 по 5 червня 2016 року для всіх покупців садового центру “Клубу Рослин” будуть діяти 25% знижки. Також під час фестивалю можна буде придбати три жовтих ялівця за ціною двох!

Програма фестивалю

Організатори «Floria Фест» підготували для відвідувачів:

- Професійні майстер-класи та консультації;

- Розпродаж декоративних і плодово-ягідних рослин за доступними цінами;

- Розпродаж професійного інструменту по догляду за рослинами;

- Смачні смаколики та напої;

- Забави та розваги для дітей з аніматором.

Локація

Фестиваль садівництва «Floria Фест» став уже традиційним святом, яке проходить двічі на рік. Відбуватиметься він в садовому центрі «Клуб Рослин» (Львів-Підбірці, вул. Спортивна, 8).

Для гостей фестивалю, це чудова нагода отримати консультації щодо успішного садівництва, побачити декоративні рослини в усій красі, прийняти участь у майстер-класах, придбати рослини за акційними цінами та гарно відпочити в теплій та квітучій атмосфері зі всією родиною.

 Мета фестивалю

Основною метою проведення такого фестивалю є популяризація рослинництва, садівництва, декоративних рослин.

Вхід – безкоштовний!

Чим дістатися?

Зі Львова - по вул. Тракт Глинянський в сторону кільцевої Львова;

З кільцевої Львова - поворот біля мотелю "Вікінг";

Маршрутою №217а (Рясне 2 - вул. Шевченка - ринок Добробут - вул. Личаківська - вул. Тракт Глинянський). Зупинка в центрі с. Підбірці біля магазину «Арго».

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел. 093-437-70-70


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!