Львів’ян запрошують на фестиваль у Тустань

11158 0
Цього року він відбудеться Із 2 по 4 серпня в Уричі.
Фото: tustan.ua

Фото: tustan.ua

Уже декілька років поспіль у Карпатах, у підніжжі стародавньої Тустані, наскельної фортеці і митниці ІХ-ХVІ століть, організовують один із найпотужніших фестивалів середньовічної культури «Ту Стань!».

Читайте також: Які фестивалі у Львові та неподалік відвідати у серпні. Топ-7 подій

Цього року він відбудеться Із 2 по 4 серпня в Уричі. На території фестивалю діятиме наметове містечко. Також проживати можна у готелях та садибах ближніх туристичних міст.

Відвідувачам пропонують танці і співи, лицарські бої та справжній нічний штурм Фортеці, ремесла і смачна кухня, духовна територія, воркшопи для дітей і найцікавіші екскурсії. Із повною програмою фестивалю можна ознайомитись за посиланням. Участь у подіях фестивалю коштує від 60-350 грн.

Читайте також: Львівська ІТ-компанія розробила додаток віртуальної реальності для фортеці Тустань

Відстань від Львова до с. Урич становить трохи більше 100 км. Дістатися автобусом або потягом до Урича можна зі Стрия, Східниці, Трускавця або Сколе.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!