Львів’ян запрошують на фестиваль за містом на велосипедах

2048 0
В суботу, 3 жовтня, львів’ян запрошують на Fest to GO, який відбудеться в дендропарку с. Оброшино, що за 15 км від Львова. Для найбільш активних пропонують відправитися на фестиваль велосипедами.
Фото: obroshyno.org.ua, pizzatravel.com.ua, loyaltouristik.com.ua

Фото: obroshyno.org.ua, pizzatravel.com.ua, loyaltouristik.com.ua

Виїзний міні-фестиваль Fest to GO відбудеться на території Оброшинського дендропарку, що знаходиться на відстані 15 км від Львова. У програмі проекту передбачено майстер-класи з акторської імпровізації від SERYozno Improv Group, йога на свіжому повітрі, слеклайн, перегляди фільмів, смачна їжа тощо. Участь у заході безкоштовна.

В рамках фестивалю відбудеться також велопробіг. Організатори «Інститут суспільних ініціатив» запрошують всіх бажаючих стартувати з велосипедами о 9:00 год. від площі біля Цирку. Повернення до Львова о 17:00 год. Буде організовано супровід.

Читайте також: «Велосипедний» Львів у цифрах. Інфографіка

«Метою фестивалю є популяризація велоруху у регіони, розвиток регіону, а також поширення інформації про цікаві місця Львівщини де можна з задоволенням проводити дозвілля. Цим фестивалем ми власне починаємо перший етап нашого проекту з ідеєю популяризації Оброшино, як місця для відпочинку та можливостей», –заявив один з організаторів Віктор Петров.

Приїжджати можна також машинами, маршрутками (курсують кожні 20-30 хвилин) або електричкою.

Подія в facebook

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!