Львів'ян запрошують на фестиваль здорового способу життя

2316 0
5 вересня у селі Крупське, Миколаївського району, Львівської області відбудеться Фестиваль повний креативу та вільний від алкоголю. У програмі розваг – перегони на саморобних човнах, спортивний квест, показові виступи парашутистів та багато іншого. Туристичний клуб «Манівці» запрошує долучатись усіх охочих.
фото: pinu.com.ua, plast.org.ua, old.dailylviv.com, traveller.com.ua

фото: pinu.com.ua, plast.org.ua, old.dailylviv.com, traveller.com.ua

Місце проведення: Берег ріки Дністер, с. Крупське, Миколаївський район, Львівська область. Вік учасників і відвідувачів - без обмежень.

Події Фестивалю:

08:00 велопробіг учасників Фестивалю – Львів-Крупське,

10:00 старт регати 10-місних катамаранів с. Розвадів – с. Крупське,

11:00 – 21:00 квест «Скарби Скарбека»,

14:00 400-метровий заплив «Всі на всьому» (вимоги: сконструювати плавзасіб або пройти заплив з 10-ма кульками блакитного кольору; рятувальні жилети забезпечуються організаторами),

14:30 старт відборів фестивалю хіп-хопу «DEEP IN MY FLOW»,

17:00 виступи гуртів Грей-дер, Екзюпері, LosColorados, Rock-H, Кому Вниз – нагородження переможців,

20:00-22:00 старт хіп-хоп фіналів,

22:00 ватра,

23.00 закриття Фестивалю.

Протягом усього фестивалю присутні матимуть нагоду долучитись до слеклайн-фесту та паркур-фесту, підійнятись на повітряній кулі, відвідати майстер-клас з танців на полотнах та долучитись до інших атракцій. Усі бажаючі заночувати забезпечуються наметами та спальниками.

Детальніше про умови участі та програму фестивалю читайте за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!