Львів’ян запрошують на Форум сім’ї: де подивитися. Програма

2260 0
Під час форуму відбуватимуться бесіди про сім’ю, проблеми та їх усунення, про виховання дітей, обговорення цих тем з фахівцями з різних областей.
ілюстративне фото: Укрінформ

ілюстративне фото: Укрінформ

13 вересня у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбудеться обласний форум «Українська сім’я: виклики і завдання».

Форум об’єднає представників влади та місцевого самоврядування, громадських та релігійних організацій задля популяризації сімейних цінностей і утвердження інституту сім’ї. Захід можна відвідати з дітьми, адже перед університетом буде працювати дитяча зона, яка включає в себе розваги з аніматорами, майстер-класи, фото-зони, бульбашкові шоу та багато іншого.

Для участі в Форумі потрібно попередньо зареєструватися за посиланням.

Tvoemisto.tv буде проводити онлайн-трансляцію відкриття Форуму та першої частини доповідей до 13:00. Переглянути трансляцію можна на сайті за та Facebook-сторінці «Твого Міста». Орієнтовний початок – о 10:00.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!