Львів’ян запрошують на галицький пікнік у Шевченківський гай

4468 0
28-30 червня у Шевченківському гаю у Львові проходитиме пікнік, де частуватимуть галицькими стравами.
Фото: positivelife.com

Фото: positivelife.com

Як інформують організатори львівського гастрономічного фестивалю «Львів на тарілці», оскільки сам фестиваль скасували через події на Сході України, у Львові відбудеться тільки пікнік.

«Ми чекаємо гостей на святі з хорошим настроєм та добрими емоціями, з коциками, каріматами та кошиками, які на ярмарку можна щедро наповнити галицькими смаколиками», - інформують організатори, пише AfishaLviv.

Тут буде діяти інтерактивна галявина «На кухні просто неба». На галявині буде облаштовано імпровізовану кухню.

Щодня відбуватимуться майстер-класи та частування за участі львівських родин, галицьких господинь та відомих львів’ян, а також гостей міста, які відкриють для себе смак місцевих страв; презентуватимуть родинні рецепти та традиції, готувати улюблені страви місцевої кухні та дискутувати про традиції та Львів зараз.

Майстер-класи для дітей та дорослих на галявинах біля садиб гаю проводитимуть львівські майстри: гончарство, створення коників та ляльок-мотанок, живопис, витинанка та ін.

Кожен зможе створити чи доповнити родинну колекцію витворів-спогадів, створених власними руками.

Щодня з 17:00 на пікніку з концертною програмою виступатимуть відомі гурти:

28 червня, у суботу – Скрябін

29 червня – Чубай

30 червня – Скрипка, Джалапіта, Йорий клоц.

Крім того, на пікніку діятиме арт-проект «Кольорові піаніно»: гості пікніку разом з художниками розмалюють піаніно.

В останній день пікніка на кольорових музичних інструментах зіграють музиканти. Піаніно подарують школам міста.

Також тут діятиме два ярмарки: ярмарок регіональних фермерських продуктів «Смак українських Карпат» та Ярмарок страв галицької кухні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!