Львів’ян запрошують на гастрономічний фестиваль. Програма

2987 0
Паралельно із найбільшою джазовою подією України Alfa Jazz Fest у Львові відбудеться щорічний гастрономічний фестиваль «Львів на тарліці». Він презентує місто Лева як гастрономічну столиці. Цьогоріч фестиваль триватиме з 24 по 28 червня.
фото: lvivontheplate

фото: lvivontheplate

Протягом чотирьох днів червня львів'яни та багаточисленні гості міста, гурмани матимуть змогу насолодитися палітрою смаків різноманітних національних страв, представлених у Львові. 

Цього року фестиваль «Львів на Тарілці» матиме яскраво виражений джазовий присмак, адже відбуватиметься в час, коли у Львові звучатиме Alfa Jazz Fest. Тож буде не тільки смачно, а ще й дуже музично. 

Справжньою родзинкою цьогорічного фестивалю стане галерея «Арт-Тареля». У галереї буде представлено 15 експонатів-мистецьких тарілок, які розмалювали відомі львівські художники. Діятиме галерея із 7 до 30 червня просто неба на площі Музейній 1 (біля Домініканського собору).

Враховуючи величезний вплив різних країн на формування гастрономічної культури Галичини та присутність у Львові представників абсолютно різних кухонь, невід’ємною частиною фестивалю «Львів на тарілці» стане Ярмарок, під час якого відбудуться майстер-класи, презентації, дегустації та інтерактивні приготування найрізноманітніших страв та напоїв різних кухонь світу!

Окрім дегустацій львівських смаколиків на фестивалі будуть різноманітні розваги для дітей та дорослих: велика карусель, інтерактивні майданчики, мистецькі майстер-класи.

Основною локацією заходу стане Парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького (вул. Болгарська, 4).

Програма свята

24 -28 червня, 12:00 – 23:00 год, щодня
Стадіон «Юність», Парк культури ім. Б. Хмельницького (вул. Болгарська, 4)

- Велика пікнікова зона та смачна їжа
- Трансляція концертів Alfa Jazz Fest на великому екрані
- Велика карусель
- Спортивні ігри та естафети

Площа Музейна
- Мистецька галерея «Арт-Тареля»

24 червня, 15:00
Стадіон «Юність», Парк культури ім. Б. Хмельницького (вул. Болгарська, 4)
Встановлення Національного рекорду з розмальовування найбільшої дерев’яної тарілки

25 – 28 червня, 14:00 – 17:00, щодня
Стадіон «Юність», Парк культури ім. Б. Хмельницького (вул. Болгарська, 4)
- Творча майстерня «Арт-тареля»

Фото взято з офіційного сайту фестивалю

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!