Львів’ян запрошують на групові матчі Кубку регіонів УЄФА

2169 0
Львівські збірники стали найсильнішими в Україні і тепер представлятимуть честь країни у Європі.
Збірна Львівської області

Збірна Львівської області

З 2 по 8 жовтня у Львові та Винниках відбудуться поєдинки проміжного етапу Кубку регіонів УЄФА серед команд Групи 6. У цій групі виступають аматорська збірна Львівської області, «Кастілья та Леон» (Іспанія), аматорська збірна Фінляндії, «Угур» (Азербайджан), повідомляють організатори.

У червні цього року наші збірники в Києві на стадіоні імені Віктора Баннікова перемогли у фіналі Кубку регіонів Федерації футболу України, де у вирішальному поєдинку здолали опонентів зі Сумщини (2:1). Відтак львів’яни представлятимуть честь України на європейській арені.

Читайте також: Копаний м'яч. 10 цікавих фактів з історії футболу на Галичині

Свої поєдинки футболісти аматорської збірної Львівської області гратимуть на стадіоні «Скіф» (вул. Черемшини, 17). Розклад матчів збірної:

2 жовтня (15:00) – Україна – Азербайджан;

5 жовтня (15:00) – Україна – Фінляндія;

8 жовтня (14:00) – Україна – Іспанія.

Переможці кожної з груп (загалом 8 команд) потраплять у фінальний етап Кубку регіонів УЄФА, що відбудеться влітку наступного року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!