Львів’ян запрошують на кастинг на роль у короткометражці

3029 0
Для зйомок короткометражного фільму «Черевик» режисерки Анастасії Максимчук команда проекту шукає львівських акторів на чоловічі ролі.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Про це інформують на сайті film.lviv.uа. Крайній термін зголошення – 6 серпня. Зйомки фільму відбудуться у Львові наприкінці року. Короткометражка є переможцем Четвертого конкурсу кінопроектів та підтримується Львівською кінокомісією та Львівською міською радою.

ОПИС ГЕРОЇВ

Герой А.
Чоловік. Приблизний вік: 45-55 років. 

Немолодий, змучений, лагідний. При цьому він не тюхтій, а людина, яка через свою доброту і благородність не звикла до помсти і вважає за краще підставляти другу щоку. Він не зламаний. В очах є твердість духу, впевненість, гідність.

Герой Б.
Чоловік. Приблизний вік: 50-65 років.

Енергійний, нахабний, хитрий. Б. – успішний бізнесмен, девіз якого: «нічого особистого, усе це просто бізнес». Звик отримувати те, чого забажав, одразу.

Читайте також: До Дня Незалежності вийде фільм за романом Кокотюхи: трейлер, саундтрек

Кастинг відбудеться у Львові 7-8 серпня (точна дата буде повідомлена). Крайній термін зголошення – 6 серпня. Усіх охочих просимо заповнити коротку аплікаційну форму.

Контакти: [email protected]
+38 093 641 51 41


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!